Végre egy felület, amely a KKV-k igényeit elégíti ki!

Home / Egyéb / Végre egy felület, amely a KKV-k igényeit elégíti ki!

Egy magyar fiatalokból álló csapat a fejébe vette, hogy egy olyan felületet fognak létrehozni, ami kész megváltás lesz a KKV részére. Szerencsém volt kipróbálni a Partnerer felületét, és azt kell, hogy mondjam, hogy nem fogtak mellé a srácok. Szerintem nagyon jó funkciókkal bír, és szerintem igen is lesz jövője.

Mi az a Partnerer.com?

A működése, és a kinézete hasonlít a már sokunk által használt közösségi oldalra. Igen a Facebookra gondolok. Itt- ott nyomokban egy kis WordPress-t is tartalmaz. Aki már használt WordPress-t biztosan észre fogja venni, hogy mennyire hasonló a kép feltöltő funkciójuk.

partnerer

Ez szerintem tök jó dolog, mert ahogyan ők is leírták NEM kell megtanulnod egy új felület használatát, hanem a már ismert módszereket használhatod itt is. Annyi különbséggel, hogy itt nem a rokonokkal fogsz kapcsolatot tartani, hanem a vállalkozásodat fogod építeni. A Partnerer.com KKV számára lett kitalálva, hogy gyorsan partnereket tudjanak egymásnak találni, el tudják adni terméküket, vagy szolgáltatásukat.

 

Saját bolt

 

saját bolt

 

Lehetőséged van saját boltot nyitni, ahol értékesíteni tudod a termékeidet, szolgáltatásaidat. Miután feltöltöd a termékedet, az oldal adminisztrátorai fogják átnézni azt. Ha megfelel az Á.SZ.F.-nek, aktiválják, és kikerül az E-piactérre. A piactéren pedig az összes cégvezető fogja látni a portékádat.

Az E-piactéren megtalálod az összes terméket, így ha valamelyikre szükséged van, kosárba helyezheted, és megveheted.

 

Szakmai segítség

Ez a lehetőség szerintem egyszerűen zseniális. Lehetőséged van különböző szakértőktől tanácsokat, vagy megoldásokat kérni.

Szakmai segítség kérés

Milyen szakértőkről van szó?

  • Jogi szakértők
  • Adó szakértő
  • Marketing szakértő
  • Sőt még online titkárnői feladatokat is vállalnak helyetted

A kérdésed elküldésekor, be tudod jelölni a probléma fontosságát. Így, ha nagyon sürgős a dolog, gyorsabban fognak válaszolni a szakértők.

 

Hírfolyam, kapcsolatok, csoportok

 

A Facebookhoz hasonlóan itt is kapunk egy saját hírfolyamot,ahol látni fogod az oldalon történő összes történést. Amit ennél a résznél fontos kiemelnem, hogy rögtön az oldal tetején személyre szabott szakmai cikkeket is olvashatsz. a cikkek tematikáját bármikor tudod módosítani, így csak azt látjuk, ami tényleg érdekel.

A cégvezetők bejelölhetik egymást ismerősnek. Illetve könnyen tudnak egymással kapcsolatba lépni üzenetek segítségével. Sőt még külön csoportokat is hozhatunk létre.

 

Tenderek

 

A tenderről való vélemények igen is megoszlanak. Azonban szerintem ez egy nagyon jó lehetőség. Ha nincsen időd keresni a több 100 szolgáltató körül, hogy megtaláld a legjobbat egyszerűen csak létrehozol egy tendert. Az űrlap kitöltése maximum 5 percet vett igényben. 5 perc munka és már ömleni fognak a személyre szabott ajánlatok. Az ajánlatokat egy általad megadott e-mail címre fognak érkezni.

tender létrehozása

 

Összegzés

Ez egy nagyszerű lehetőség a KKV-nak. Egy hely ahol kapcsolatokat építhetnek, és könnyen el tudják adni a portékájukat. Azok a cégek, akik B2B piacon szeretnének szép eredményeket elérni mindenképp itt a helyük. Mivel rászántad az idődet, hogy elolvasd ezt a cikket adok neked egy kuponkódot amivel 10%os kedvezményt kaphatsz bármelyik csomagból (BRILLDESIGN1). Itt tudod felhasználni a kódodat.

Én már kipróbáltam, és úgy döntöttem tag szeretnék maradni. Találkozzunk  a Partnerer.com-on?

Hozzászólások

Szia, én Sarca R. Ciprian vagyok a Brill Design egyik megálmodója. Pár éve váltom valóra az ügyfeleim elképzeléseit. Most azonban a tudásomat megszeretném osztani veled is. Hogy a te vállalkozásod is tudjon növekedni! Tarts velem és vezesd a vállalkozásodat a siker felé.

Ha hasznosnak találtad a cikket kérlek oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.